Keskustelupaneeli #teesit2017

Tapahtuma kokoaa yhteen eri puolueiden edustajia sekä riippumattomia kulttuurin, median, järjestöjen ja kirkon edustajia keskustelmaan teemalla Yhdessä - Armo on sitä, ettei kukaan jää yksin.

Puolueista mukana ovat Marjo Kemppainen (vihr.), Katja Koskinen (kok.), Kari Vuollo (kesk.), Krista Inkala (ps.) Hilkka Haaga (vas.), Laura Huhtala (kd.), Marika Mattila (sd.) sekä Ulla Kokkonen (rkp.).

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 500 vuotta Martti Lutherin teesien julkistamisesta. Keskustelupaneelissa sekä edustajat että yleisö pääsevät laatimaan uusia teesejä tilaisuuden teeman pohjalta.

Keskustelupaneeli kuuluu osana Reformaation merrkivuoden tapahtumiin ja on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Tilaisuus on myös osa Karjasillan ja Tuiran seurakuntien vuoden aikana järjestämää Luterilainen Suomi -tapahtumasarjaa.

ProCache: v313 Render date: 2017-07-28 11:48:32 Page render time: 0.7513s Total w/ProCache: 0.9689s